Stiri si noutati

02 February 2019

Volkswagen Passat Alltrack

București, 21 octombrie 2015 - Volkswagen își extinde gama Passat, adăugând modelul Alltrack. Acest model este disponibil în rețeaua de distribuitori Volkswagen.

Cea mai nouă generație Passat Alltrack* este disponibilă  în rețeaua de distribuitori Volkswagen. Noul Passat Alltrack,  având la bază modelul Passat Variant echiparea Comfortline, se remarcă prin caracteristici impresionante, printre care un aspect robust off-road, tracțiune integrală 4Motion standard și tehnologii de vârf inovatoare. Passat Alltrack are  un design exterior unic, ce include barele de protecție  în culoarea caroseriei (completate cu o protecție cu aspect de oțel inoxidabil), pasajele robuste de roți,  bandouri praguri laterale  în culoarea antracit și praguri evazate. Garda la sol a fost crescută cu 27,5  mm**, fiind astfel adecvat oricăror condiții de  drum.

În același timp, Passat Alltrack iese în evidență prin tehnologia sa ultramodernă: este autovehiculul complet pentru on-road și off-road, datorită programului de conducere off-road cu sistemele sale de asistență adaptate corespunzător, a suspensiilor reglate și  a combinației dintre Blocarea electronică a diferențialului XDS și tracțiunea integrală 4Motion standard. Datorită posibilității de Selectare a modului de a conduce (dotare standard) și  Suspensiei cu reglare adaptivă DCC (Adaptive Chassis Control) (dotare standard începând cu 220 CP TSI), autovehiculul asigură o călătorie extrem de confortabilă, dominând în același timp și terenul accidentat. Passat Alltrack este de asemenea un autovehicul ideal de tractare: poate tracta (cu cuplă) o sarcină de până la 2.200 kg pe o rampă cu înclinare de 12%. 

Articole similare

Acceptam plati cash, card sau aplicatii

Acceptam plati cash sau cu card pentru inchirieri auto Baia Mare

04 February 2019
Detalii

Aboneaza-te la newsletter-ul Rent4CARS

Ofertele lunii

Copiright 2023 S.c. Eivissa S.r.l. . Toate drepturile rezervate